четвер, 02 серпня 2012 11:33

У США виставили на аукціон місто-привид з родовищем золота
5

Фото: Фото: rt.com

У США місто Вудсайд, штат Юта, виставили на аукціон. Власники планують продати його за 3,9 мільйона доларів.

У населеному пункті серед іншого є старе золоте родовище, поштове відділення і бензоколонка, повідомив агент з продажу нерухомості Майк Метцгер.

Місто розташоване в трьох годинах їзди на північний схід від Солт-Лейк-Сіті. Місцевість була заселена в 1880-х роках, коли туди прибули шукачі золота. За легендою грабіжник Бутч Кессіді і його соратники використовували каньйони недалеко від Вудсайд для того, щоб ховатися від правосуддя.

На початку 1900-х років у Вудсайді проживали всього лише 300 чоловік. У той час місто, в якому діяв гейзер, був зупинкою для парових машин.

Нинішній власник Вудсайд 63-річний Рой Пог купив місто в 1990-х роках. Він планував використовувати воду з гейзера в комерційних цілях, однак джерело було зруйноване вандалами. Рой Пог вирішив продати місто і виїхати, тому що його дружині набридла самотність.

Це не перший випадок, коли спорожніле американське місто виставляють на аукціон. У квітні 2012 року за 900 тисяч доларів було продане місто Буфорд в штаті Вайомінг, який претендував на звання найбільш маленького містечка в США.

Зараз ви читаєте новину «У США виставили на аукціон місто-привид з родовищем золота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути