понеділок, 03 вересня 2012 12:12

У Сигарний клуб приймають багатих та успішних чоловіків
15

Фото: Фото: Марина Фролова

Київський Сигарний клуб існує у Києві вже не перший рік. В нього приймаються виключно чоловіки, які досягли успіхів у своїй професійній сфері.

При цьому кандидат має представляти престижну компанію чи корпорацію, володіти нерухомістю та мати добру репутацію.

Із різною періодичністю тут проходять різні заходи. Цього разу члени закритого середовища зібралися посмалити сигарами та послухати Ігоря Переверзєва із Національним ансамблем солістів "Київська камерата" у заміському селищі під назвою клуба "Riviera Villas" , що знаходиться неподалік від Київського водосховища.

Запрошені добиралися сюди своїми автівками, що вишукались у шеренгу довжиною в більш ніж один кілометр. Неподалік червона доріжка, біля якої полюють на гостей фотографи.

Оркестр грає музику Антоніо Вівальді.

"Цього року на відміну від минулих ми хотіли зосередитися на культурі куріння сигар. Ця вечірка, останній легальний Біг Смок, і вона має бути найбільш сигарною з усіх", - каже член Клубу, бізнесмен Олександр Собко.

Серед гостей прогулюється ведучий вечора DJ Паша.

"В мене раніше була галерея. Зараз немає, тому працюю лише як організатор і продаю картини. Дуже люблю курити сигари. Найулюбленішій сорт називається "Ромео та Джульєта". У клубі останні чотири роки допомагаю організовувати заходи. Крім мене, тут також є жінки, які курять сигари", - розповідає афрокубинка Дайамі Моралес з Гавани.

Вона одна з небагатьох членів Сигарного клубу. Розповідає, що жінки зазвичай курять зі своїми чоловіками. Живе у Києві вже 8 років, бо закохалася та одружилася із білорусом, який переїхав жити до Києва. Чоловік працює у сфері шоу-бізнесу. Тут вивчила російську мову. На вечірку привезла картини сучасних кубинських митців. На кожній зображене щось пов'язане із сигарами.

Вечірка продовжується до самого вечора. Після десятої вечора всі роз'їжджаються.

Зараз ви читаєте новину «У Сигарний клуб приймають багатих та успішних чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути