субота, 16 квітня 2016 17:15

У Севастополі пікетували "окупаційного губернатора"
6

Фото: svoboda.org

Кілька сотень підприємців пікетували в Севастополі губернатора Сергія Міняйла. Люди протестували проти позасудових знесень торгових точок, а також умов роботи на місцевих базарах. Повідомляє "Радіо Свобода".

Пікетувальники зібралися біля пам'ятника Нахімову. Найбільше претензій мали до Сергія Міняйла. За їх словами, знесення 3 тисяч торгових павільйонів зачепить десятки тисяч севастопольців - підприємців, найманих працівників і членів їх сімей.

Тим, хто постраждав від знесення наметів, запропонували взяти участь в конкурсі по розподілу торгових місць. За результатами аукціону, який відбудеться в кінці квітня, більшість представників малого бізнесу не отримають нічого. Бо охочих більше, ніж торгових місць.

Ініціатором мітингу виступила громадська організація "Спілка підприємців Севастополя". Чиновники відмовилися погодити протестний захід, пославшись на те, що в місті все ще діє режим надзвичайної ситуації. Його ввели минулої осені через енергоблокади Криму. Поліція маніфестантів не розганяла.

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі пікетували "окупаційного губернатора"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути