субота, 03 вересня 2016 13:04

У Насті Ляховець рак крові – терміново потрібні гроші на лікування

 

10-місячна Настя Ляховець із Миколаєва перебуває в ізраїльській клініці ШИБА. У дівчинки діагностували рак крові. На лікування дитини пішло вже близько $40 тис., потрібно ще стільки ж. Батьки просять допомоги.

"Захворювання в Настюші виявили на початку березня. В неї піднялася висока температура. Батьки не могли збити і викликали швидку допомогу. В лікарні температура піднялася до 40. Почали обстежувати, показники аналізів були погані. Виявили рак крові. Батькам сказали, що дитина проживе максимум два дні. В неї відмовили нирки, збільшилася печінка. Настюшу підключили до апарату штучного дихання. Дитина майже місяць пролежала в реанімації", - розповідає Gazeta.ua тітка дівчинки Юлія Петрова.

Батьки Насті не опускали рук і шукали клініку, де їм зможуть допомогти. Вийшли на одну з ізраїльських. Але там потрібна була передоплата $70 тисяч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Анни Мельниченко виявили рак крові – терміново потрібні гроші на лікування

"Це для них занадто великі гроші. І вони знайшли цю, в якій Настю зараз лікують. Тут треба було вдвічі менше. Потрібну суму допомогли зібрати рідні, друзі, знайомі і люди із соцмереж. В квітні вони поїхали в Ізраїль. Діагноз там підтвердили. Дитина вже проходить третій блок хіміотерапії. На четвертий і п'ятий треба зібрати близько 40 тисяч доларів. А ще батьки винаймають житло. Раніше була квартира, платили щомісяця майже 2 тисячі гривень. Зараз знайшли кімнату в гуртожитку за 650 доларів. Їм треба бути там обом, щоб по черзі бути біля донечки. Нам дуже потрібна допомога людей. Тому звертаємося з таким проханням, допоможіть, будь ласка, врятувати нашу дівчинку", - просить Юлія.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку - 5168 7572 2104 0480 (Ляховець Вікторія Василівна, мама Насті), контакти: 063 179 81 58 (Юлія Петрова).

Зараз ви читаєте новину «У Насті Ляховець рак крові – терміново потрібні гроші на лікування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути