понеділок, 21 листопада 2016 23:22

У МВС прокоментували події під офісом Медведчука та Сбербанком

У МВС прокоментували події під офісом Медведчука та Сбербанком

Події, які спостерігалися сьогодні ввечері в центрі столиці, неприпустимі під жодними патріотичними гаслами. Таку думку в коментарі "112 Україна" висловив радник глави МВС Зорян Шкіряк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Націоналісти розтрощили столичний Сбербанк

"Я вважаю Медведчука ворогом української держави і вважаю, що його місце у в'язниці, або як мінімум - у Підмосков'ї. Я категорично проти, щоб "Сбербанк Росії", як банк країни-агресора, функціонував в Україні, всі його відділення давно мали б закрити. В той же час я вважаю, що такі дії неприпустимі в країні, де відзначають день Революції гідності, і мені хотілося б, щоб під жодними патріотичними гаслами не здійснювалися протиправні дії, бо закон повинен бути один для всіх", - вважає Шкіряк.

Він повідомив, що за фактом подій під будівлею офіса Медведчука відкрито кримінальну справу за статтями "хуліганство" та "умисне пошкодження майна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мітингувальники розгромили салон краси замість офісу Медведчука

Нагадаємо, сьогодні о 19:00 в Києві на Майдані Незалежності почалося народне віче. Пізніше стало відомо про зіткнення, які сталися між його учасниками та правоохоронцями.

Після закінчення народного зібрання частина його учасників попрямували до офісу Віктора Медведчука. Там люди влаштували пікет. Пізніше в будівлю полетіли фаєри, виникла пожежа. Крім того, протестувальники розбили вікна в будівлі "Сбербанку", розташованому поблизу площі Льва Толстого.

Як відомо, в Україні 21 листопада відзначають День гідності і свободи. Свято встановлено указом президента України Петра Порошенка в 2014 році.

День гідності і свободи відзначається на честь початку двох революцій: Помаранчевої і Революції гідності.

Зараз ви читаєте новину «У МВС прокоментували події під офісом Медведчука та Сбербанком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути