субота, 22 листопада 2014 20:17

У Москві на мітингу за свободу слова підтримали Україну

У Москві на мітингу за свободу слова підтримали Україну
Фото: lenta.mobus.com

Сьогодні, 22 листопада, у центрі Москви на Тріумфальній площі відбувся мітинг за свободу слова. Як повідомляє Укрінформ, активісти, які виступали на мітингу, закликали людей об'єднатися на захист свободи слова та інших свобод у Росії.

Також слова свободи на підтримку України, про те, що Кремль за допомогою державних ЗМІ проводить масову пропаганду, інформаційну війну проти України, приховуючи справжню картину того, що відбувається в сусідній країні, зокрема на Донбасі.

На мітингу люди стояли з плакатами: "У часи загальної брехні казати правду - екстремізм", "Путін дав дозвіл: інакомислення в шарашку!", "Чим більше гонінь на неугодні ЗМІ і сайти, тим більше простору для брехні!".

Як заявив громадський активіст Марк Гальперін, у Росії триває тиск на ЗМІ, закрито декілька інтернет-каналів - Грані.ру, Каспаров.ру і цілу низку інших.

"До цього під владу перейшло все телебачення, практично все радіо. Ми виступаємо за останні наші залишки, за те, щоб відстояти будь-які ЗМІ", - зазначив активіст.

Як відомо, напередодні у Москві затримали п'ятьох людей після неузгодженої акції у зв'язку з річницею початку Євромайдану, яку активісти влаштували на Софійській набережній біля Великого кам'яного моста.

22 листопада усіх затриманих звільнили.

Зараз ви читаєте новину «У Москві на мітингу за свободу слова підтримали Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути