пʼятниця, 27 січня 2012 18:16

У московському цирку кенгуру навчили танцювати балет, а леопардів махати лапами
27

Фото: Фото: Тарас Подолян

Московський цирк приїхав на гастролі у Київ. На генеральну репетицію запросили журналістів і дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей.

"Еще чуть-чуть и он заговорит на русском. Понимает русский лучше чем родной английский", - московський дресирувальник 34-річний В'ячеслав Курков привіз у Київ ручного кенгуру.

Тримає тварину в утепленій клітці. Годує капустою, морквою і сіном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Януковича на дачі від холоду загинув кенгуру

"Кенгуру купив у Каліфорнії. Скоро йому виповниться 5 років. Дресурі тварина важко піддається. У кенгуру мозку не більше, ніж у кролика".

Тварину назвав Ронні. Під час вистави на манежі він ходить у пуантах, одягнений у пачку. Разом зі своїм дресирувальником танцює балет.

"Ронні непосидючий дуже. Коли беру його додому, любить ганяти по квартирі. Спочатку навіть у руки не давався. Він хоч і хлопчик, але грає роль прими-балерини. Сподіваюся, ніхто не буде заглядати йому під пачку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Австралії хтивий кенгуру тероризував мешканок містечка

Номер з кенгуру дивиться дружина директора цирку Людмила Шевченко. Аплодує і сміється. "Кегуру такі тупі, що ніхто в світі не ризикнув би їх тренувати, а Славік погодився".

Манеж обтягують сіткою на два метри. Виводять чотирьох леопардів. Вони скачуть, крутяться на задніх лапах, махають відвідувачам передніми. "Леопардів теж важко дресирувати. Леви і тигри розумніші. А ці тупі та вперті".

У гримерці № 9 до виступу готується еквілібрист 8-річний Богдан Гайдаржи. "Я в сім років почав тренуватися, а з 8 вже на арену виходжу, - хвалиться хлопець. - Зранку в школу ходжу, а після обіду — на тренування".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрію та Карині заздрять дорослі еквілібристи

Батько хлопця Валерій відкидає його ногами у повітря. Той крутиться, робить колесо. "Матінко рідна, щоб я так свою дитину жбурляла,у мене вже б серце не витримало", - вигукує глядачка в залі.

Вартість квитків від 50 до 150 гривень, дітям до 5 років вхід безкоштовний.

Зараз ви читаєте новину «У московському цирку кенгуру навчили танцювати балет, а леопардів махати лапами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути