вівторок, 16 серпня 2011 18:45

У Львові діти просили не труїти собак
7

Фото: Фото: Павло Паламарчук

16 серпня під стінами Львівської міськради пройшла акція "Діти проти жорстокості". Вона була приурочена до Міжнародного дня безпритульних тварин.

Близько тридцяти дітей прийшли із малюнками і плакатами, на яких були намальовані собаки та кішки. Вони просили не вбивати тварин.

"В нашому районі біля Стрийського автовокзалу отруїли близько 30 собак. Із них чотири домашні. Ми зверталися із заявами в міліцію, але там ніяк не реагують. Міськрада теж мовчить. Їм вигідно, що місто зачищають безкоштовно. В нас існує три версії, хто може вбивати так тварин. Якісь відморозки, які роблять це заради розваги. Також існує версія, що сама міськрада робить таке. Труїти тварин можуть і пенсіонери, які не люблять їх, - розповіла представниця Західноукраїнського товариства захисту тварин Наталія Зюзіна.

У кожної дитини в руках була повітряна кулька. До неї було прив'язано зображення тварини чи заклик із проханням не вбивати тварин.

Через деякий час діти відпустили повітряні кульки в небо.

"Ті люди, які вбивають тварин дуже жорстокі. Не можна так робити. Я дуже люблю котиків і собачок і не хочу, щоб їх кривдили. Тому сьогодні прийшла сюди, щоб люди звернули увагу на них", - розповіла учасниця акції учениця Софія Риба.


Зараз ви читаєте новину «У Львові діти просили не труїти собак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути