вівторок, 23 вересня 2014 11:14

У Донецьку внаслідок обстрілів загинув мирний житель

У Донецьку внаслідок обстрілів загинув мирний житель

Ніч у Донецьку пройшла спокійно, незважаючи на те що напруженим видався вечір 22 вересня.Проте внаслідок бойових дій загинула одна людина.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Донецької міськради.

"Вчора близько 17 години артобстрілам піддалися два райони міста - Київський і Куйбишевський. В результаті осколками снарядів пошкоджені магістральні газопроводи в безпосередній близькості від Донецького аеропорту - по вул. Стратонавтів 3,5,27,88, 184 та вул. Злітна 16. Також зруйновані газопроводи будинків 15,17 по вул. Преси, вул. Щедріна 12, Уткіна 25 в Куйбишевському районі. Повторний артобстріл приватного сектора в Київському районі, близько 20 години 50 хвилин, став причиною займання будинку 6 по провулку Шоріна. Під час військових дій загинув один мирний житель. Осколкові поранення несумісні з життям молодий чоловік отримав перебуваючи на перетині вулиць Артемівська та Свободи", - йдеться у повідомленні.

"Станом на 9.30 в Донецьку тихо. Повідомлення про події в районах не надходять. Комунальні підприємства, що забезпечують життєдіяльність міста, працюють в штатному режимі. Громадський транспорт рухається по автомагістралях згідно графіків", - зазначили у прес-службі.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку внаслідок обстрілів загинув мирний житель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути