четвер, 18 березня 2010 19:04

У Донецьку відкрили музей зіркових трусів (ФОТО)
7

Група 'Пающіє  труси'
Настя з групи 'Пающіє труси'
Кузьма Скрябін
Шоумен Сергій Сивохо
Зірка донецького КВК Федір Гапоненко

Сьогодні, 18 березня, в Донецькому ресторані "Моне" відкрився перший у світі (як вважає автор ідеї Андрій Будяк) музей нижньої білизни. У ньому поки що 9 експонатів. Десятий у присутності журналістів музею презентували дівчата з групи "Пающіє труси".

"Ми подарували музею ось ці жовті труси, які 2 роки були нашим талісманом. Носили по черзі, від серця відірвали", - пожартувала учасниця групи Вікторія Ковальчук, віддаючи труси Андрію Будяку.

"Віка, не це серце називається", - підказала Вікторії колега Настя Бауер.

Заради достовірності Настя продемонструвала краєчок зелених трусиків, які у момент презентації музею були надіті на ній.

"Ми всі купили собі такі труси 2 роки тому. Після одного з вдалих концертів, вже не пам"ятаю в якому місті. А жовті не надягали, возили за собою", - розповіла Настя.

Дівчата скористалися випадком, щоб розповісти про свій проект.

"У нас на українській сцені багато дівчат, які виставляють свої тіла, не вміючи співати - дружини, дочки, коханки - одні і ті ж циці, обличчя. А ми стібемся над ними", - заявила Олена Слюсаренко.

"Журналісти люблять копатися у брудній білизні зірок. А ми хочемо запропонувати подивитися на чисте. Всі, до кого ми звертаємося, відповідають: "Це весело, прикольно!". Отже я думаю, експозиція постійно поповнюватиметься. Скоро ви зможете побачити тут білизну Василя Лазаровича. А з часом в Донецьку будуть і труси Мадонни", - пояснив ідею музею його творець - генеральний продюсер BTVgroup Андрій Будяк.

Власну білизну Андрій Будяк поки не ризикнув віддати музею. Але отримав особисті речі декількох відомих представників шоу-бізнесу: Кузьми, Федора Гапоненка, дуету "Пара нормальних", Сергія Сивохо.

"Сірий гаряче підтримав ідею, але взяв час на роздуми. А потім викрутився: дістав з кишені піджака жіночі червоні трусики. Чиї - не признається, хоче зберегти інтригу, але ми думаємо - це білизна його дружини Тані", - розповів Будяк.

Фото: Тетяна Заровна/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку відкрили музей зіркових трусів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути