четвер, 03 жовтня 2013 12:52

У Донецьку та Криму уже тішаться першим снігом
5

Фото: Фото: comments.ua

Сьогодні жителі Донецька і Криму побачили перший сніг. Зокрема, донеччани активно обговорюють тему погодної аномалії в соціальних мережах, вітають один одного з першим снігом і діляться фотографіями.

Одним з перших новиною про примхи погоди поділилась Донецька облрада, яка виклала фото з ??першим снігом на своїй сторінці в Facebook.

У кримській столиці сніг йшов недовго і моментально танув. У зв'язку з негодою кримчани почали екстрено утеплятися - з учорашнього вечора легкі куртки міняють на теплі пальта і навіть шуби. Дітей у дитячі садки відправляють з сумками теплих речей.

Як повідомлялося, 2 жовтня на засіданні Кабміну прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що, за даними Укргідрометцентру, вже з найближчої суботи погода почне поліпшуватися, а з наступного тижня температура повітря в Україні сягне 15-20 градусів тепла у більшості областей України. За прогнозами Укргідрометцентру, хороша погода може протриматися до десяти днів.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку та Криму уже тішаться першим снігом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути