понеділок, 05 березня 2012 13:06

Торнадо відкинуло 7-річного хлопчика на 107 метрів від зруйнованого будинку
5

Фото: Фото: Reuters

Семирічного Джамала Стівенса було знайдено за 107 метрів від його дому у Північній Кароліні, після того як торнадо зруйнувало стіни дому та хлопця "вихопило" з ліжка потужним виром. За словами його бабусі, дитину знайшли на узбережжі у шоковому стані.

"Я ніколи не чула нічого подібного," - ділиться Патриція Стівенс, згадуючи той момент, коли торнадо "засмоктав "стіни двоповерхового будинку у темряву. "Це був жахливий звук. Я б нікому не побажала пережити таке і сама б не хотіла пережити це знову".

Жінка спала на першому поверсі, тоді як її невістка з чотирма маленькими дітьми була нагорі. Раптовий жахливий тріск та шум змусив її прокинутись, тоді як невістка вже спустила на перший поверх 3-річних близнюків, а 7-річний Джамал та 5-річна Аяна все ще лишались на другому поверсі.

В секунди стихія почала руйнувати будинок та "всмоктувати" у вир цілі кімнати та стіни. Туди ж потрапили й Джамал та Аяна. На щастя, ніхто з дітей серйозно не постраждав. Незважаючи на те, що родина втратила абсолютно все крім одягу, що на них був, Патриція розповіла, що вона не тямить себе від щастя.

"Люди дивляться на наш будинок і кажуть, що не уявляють, як нам вдалося врятуватися," - зазначає жінка.

Зараз ви читаєте новину «Торнадо відкинуло 7-річного хлопчика на 107 метрів від зруйнованого будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути