Ексклюзиви
понеділок, 23 грудня 2013 11:07

Топ-10 найцікавіших альтернатив живій новорічній ялинці
10

Українці все частіше відмовляються від звичних новорічних ялинок, обираючи "дерева" від народних майстрів. Користуються попитом і різні аксесуари у вигляді ялинки. Аналітики Slando склали підбірку найоригінальніших ялинок, які продаються на сайті безкоштовних оголошень.

1. Грошова ялинка

 

Автор оголошення пише: "По фен-шую, якщо поставити таку ялинку вдома або на роботі в південно-східний кут, то обов'язково закличете до себе благополуччя і прибуток!". Вартість грошової ялинки - 250 гривень.

2. Мандаринова ялинка

 

Ця ялинка створена з сушених часточок апельсина, трояндочок з мандаринок і зерен натуральної кави. Вартість - 40 гривень.

3 . Магнітна дошка " Ялинка"

 

Продавець цього аксесуару вказує, що їх магнітна дошка - відмінна альтернатива записками на холодильнику, а також "Ялинку" можна вручити в якості новорічного подарунка близьким і друзям. Ціна - 130 гривень.

4 . Ялинки з сизалю

 

Прості і нехитрі вироби у вигляді новорічних ялинок можуть бути різних форм, кольорів і розмірів. І, що важливо, - автори готові швидко зробити ялинку враховуючи побажання замовника. Вартість - від 40 гривень.

5 . Ялинки з фетру

 

Яскраві і позитивні ялинки з фетру можна купити за 50 гривень.

6 . "Золота" ялинка

 

Ялинку, виготовлену з макаронів, можна придбати за 25 гривень.

7. Кавові ялинки

 

В оголошенні про продаж цих незвичайних виробів автор пише: "Кавові ялинки прикрасять будь-який інтер'єр до Нового року і принесуть затишок, достаток і благополуччя!". Їх вартість - 85 гривень.

8 . Мило "Засніжена ялинка"

 

"Мило ручної роботи "Засніжена ялинка" - неповторний і оригінальний подарунок рідним, близьким, колегам або друзям на Новий Рік" - пише автор оголошення. Ціна питання - 25 гривень.

9. Ялинка з черепашок

 

Ця ялинка спеціально для тих людей, які аж надто сильно хочуть на море. Ціна - 350 гривень.

10 . Ялинки з атласної стрічки

 

"Голки" у цієї ялинки виготовлені з атласної стрічки. За бажанням замовника її можна прикрасити намистинами, стразами або іграшками. Вартість - 200 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Топ-10 найцікавіших альтернатив живій новорічній ялинці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути