пʼятниця, 20 грудня 2013 12:09

"У нас ялинка краща, ніж у столиці" - вінничани на відкриті головної ялинки міста
9

Фото: Фото: Тетяна Щербатюк

19 грудня о 18.00 у Вінниці відкрили головну ялинку міста. Не дивлячись на сильний мороз, вся площа біля Літнього театру у Центральному парку ім. Горького була вщент забита людьми.

"Вже набридло дивитись по телевізору про той Майдан. Хочеться свята. Та й дітям не поясниш, чому замість іграшок на ялинці висять плакати і прапори. У нас ялинка краща, ніж у столиці. Справжня", - зауважила Вікторія Коломієць, яка на свято прийшла з 3-річною Надійкою.

Привітали вінничан мер Володимир Гройсман, заступник губернатора Любов Спірідонова та голова обласної ради Сергій Татусяк. Вони запевнили вінничан, що 2014 рік буде кращим, ніж 2013-й.

Після урочистого запалення ялинки та святкового фейерверку виступали зірки різних українських талант-шоу Євген Літвінкович, Вікторія Рихлюк, Олександр Онофрійчук, Міла Нітіч та Олександр Небава.

"Я в захваті від публіки. Мене так щиро не зустрічали навіть у моєму рідному місті. А такого шикарного салюту не у кожному місті побачиш. Мабуть, у Вінниці нафту знайшли?" - припустив Євген Літвінкович.

На сцені поставили два обігрівачі УФО. Але артисти все одно побоювались за свій голос. Всі перед виступами пили гарячий чай.

"Вперше виступаю на відкритому майданчику у такий мороз. Можна вдихнути холодного повітря і мати проблеми зі зв'язками. Особливо, коли береш високі нотки. Але перед рідними вінничанами готовий співати у будь-яку погоду", - зауважив Олександр Онофрійчук.

Головна ялинка Вінниці сягає 28 м.

 

Зараз ви читаєте новину «"У нас ялинка краща, ніж у столиці" - вінничани на відкриті головної ялинки міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути