пʼятниця, 20 грудня 2013 13:20

У рік Коня дім радять прикрашати дерев'яними іграшками і сяючими оленями
10

Фото: Фото: Анна Усік

У столичних супермаркетах почали продавати новорічні іграшки та гірлянди. Зріс попит на оленів та коней, які виблискують у темноті або світяться завдяки гірляндам. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла продавець одного зі столичних магазинів.

"На нас чекає рік Коня за східним гороскопом, тому люди з задоволенням купують кульки з малюнками коней, - каже Марина Афанасьєва. - Удвічі дешевше розпродаємо іграшки з зображенням Змії, господині року що минає. Люди віддають перевагу кулькам червоного, синього і сріблястого кольорів. Купують великі упаковки, бо так дешевше".

Як прикрасити свій дім на Новий рік, аби догодити господарю 2014 року, запитаємо у столичного астролога Віктора Давидова.

"Рік синього дерев'яного Коня за східним гороскопом настане 31 січня, але почнемо святкувати його вже опівночі 31 грудня, - говорить Давидов. - У квартирі чи будинку обов'язково повинна стояти ялинка, бо стихія 2014 року – дерево. Розставте по квартирі дерев'яні сувеніри, поставте на стіл посуд із дерева: дерев'яні миски та ложки. Ялинку теж бажано прикрасити дерев'яними іграшками. Якщо таких нема, варто обирати посуд з зображенням коників або прикрасити святковий стіл статуеткою коня. Тоді рік буде прихильним до вас та вашого дому. На столі має бути салат з зелені та морква по-корейськи, на десерт – вівсяне печиво і запечені яблука".

Амулетом року називає підкову. Радить купувати відповідні іграшки на ялинку та подарунки для рідних.

"Підкову можна повісити над дверима, але ріжками догори. Вона охоронятиме оселю від злих сил та принесе господарям дому достаток. Купуйте прикраси та гірлянди синього і зеленого кольорів. Обов'язково постав на новорічний стіл свічки. Вогняні композиції створять затишок і теплу романтичну атмосферу за святковим столом".

Окрім дерев'яних іграшок, радить купувати серпантин, кульки, намиста.

Зараз ви читаєте новину «У рік Коня дім радять прикрашати дерев'яними іграшками і сяючими оленями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути