четвер, 06 травня 2010 16:59

Створили туфлі-"хмарочоси" із 30-сантиметровими шпильками

Створили туфлі-"хмарочоси" із 30-сантиметровими шпильками

Румунський дизайнер Міхай Албу створив туфлі на шпильках, які роблять жінок вищими на 31 сантиметр.

Дизайнерська пару вже прозвали хмарочосами і оточили скандальною репутацією. Рекордною виявилася не тільки висота, але і вартість шпильок. У країні, де середній місячний дохід ледве досягає $ 575, пара туфель від Албу коштує $ 1 525.

"Високі шпильки мають незаперечні переваги, оскільки не у всіх жінок довгі ніжки. Вони піднімають рівень талії", - пояснив Албу, любов якого до високих підборів триває вже 20 років.

На сьогодні у світовій моді знову проявляється тенденція до високих підборів. Так. у Вашингтоні низка незалежних бутиків представила колекцію туфель з каблуком заввишки 11,4 сантиметрів. При висоті платформи 3,8 сантиметрів, вони поступаються "хмарочосам" майже удвічі.

Албу любить повторювати, що ставиться до взуття як до скульптури, як до справжнього витвору мистецтв. Для цього при створенні туфель він використовує тільки французьку шкіру, прикрашаючи її дорогоцінним камінням, пір'ям, шматочками дзеркал і іншою красою. За його словами, незважаючи на ціну, він отримує багато замовлень на свій новий шедевр.

Gzt.ru

Зараз ви читаєте новину «Створили туфлі-"хмарочоси" із 30-сантиметровими шпильками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути