понеділок, 16 грудня 2013 10:38

Студенти вийдуть на протест проти брехні Кисельова про "сморідний Євромайдан"

Студенти вийдуть на протест проти брехні Кисельова про "сморідний Євромайдан"
Фото: novayagazeta.ru

Сьогодні, 16 грудня, студенти мають намір пікетувати офіс українського представництва інформаційного агентства "РИА Новости". Про це повідомляється на сторінці Євромайдану в Facebook. У повідомленні говориться, що майже весь російський інформпростір формує негативне висвітлення подій Євромайдану для своїх жителів.

"Відомий своїми шовіністичними поглядами Дмитро Кисельов нещодавно став головою російського агентства міжнародної інформації "РИА Новости". Саме його телеефіру ми зобов'язані перлами про "варварськи" налаштованих українських мітингувальників із "порожнечею в очах". Призначення Кисельова на посаду директора головного інформаційного агентства Росії - перший крок до створення потужного Міністерства пропаганди", - вважають активісти Єврмоайдану.

Тому, згідно з повідомленням, студенти пікетуватимуть офіс агентства і проведуть флешмоб, щоб засудити обмеження свободи слова в Росії і хибне висвітлення нинішніх подій в Україні. Акція розпочнеться о 12:00. 8 грудня російський телеканал "Росія 1" в програмі "Вести недели" з Дмитром Кисельовим показав телеглядачам всі "жахи" Євромайдану в Києві і перекрутив хронологію подій у Києві.

9 грудня президент Росії Володимир Путін розпорядився ліквідувати державне унітарне підприємство "Російське агентство міжнародної інформації "РИА Новости" і створити на його базі "Міжнародне інформаційне агентство "Росія сьогодні", головою якого став Дмитро Кисельов. В останньому випуску "Вести недели" Кисельов розповів про антисанітарію на Майдані і занепад Києва.

"Життя в Києві стає більш архаїчним і віддаляється від стандартів сучасної європейської життя, хоч на захід від України, хоч на схід. Сморідний (у прямому сенсі слова) табір на Майдані немов символізує розруху в головах, а видовище - вже точно не найсвятковіше. Хоч би Санта- Клаус не подумав, що в цьому місці його не чекають...", - насміхається російський ведучий. Майдан у висвітленні телеканалу постає заходом без мети, штурм 11 грудня - виставою. Вина за провокації покладається на опозицію, яку, як стверджують російські журналісти, фінансують західні країни.

Зараз ви читаєте новину «Студенти вийдуть на протест проти брехні Кисельова про "сморідний Євромайдан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути