четвер, 09 липня 2009 20:59

Справу "одеського мажора" Петросяна знову закрито

Справу "одеського мажора" Петросяна знову закрито
У четвер у Приморському суді була закрита справа, головним фігурантом якого був син впливового одеського політика і студент юракадемії Фелікс Петросян.

Про це в повідомляє газета Сегодня.

"Справу закрили, тому що не було претензій з боку потерпілих, чиї авто розбив студент на "Прадо", і родини загиблої в цій аварії молодої людини. Крім того, суддя врахував і результати київської комплексної експертизи, яка показала, що Петросян не винен в аварії", — розповіли в канцелярії Приморського суду.

Однак дівчина попросила не називати її імені. "Ой, усе-таки співробітники суду одержали жорстку вказівку не оголошувати вердикт!" — зляканим голосом сказала вона.

Коли спробували уточнити, у судді Юрія Кушніренка, який розглядав цю справу, чи закрита вона, його помічник грубо відрізав: "Тут вам не довідкова!"

Ту ж позицію зайняв і голова Приморського суду Сергій Кічмаренко: "Я нічого не можу коментувати. Я нічого не знаю по цій справі".

Довідавшись про небажання одеських суддів озвучити підсумки розгляду скандальної справи, прокурор Одеської області Василь Присяжнюк емоційно запевнив, що позиція його відомства залишається незмінною — винуватець ДТП має понести покарання за свої дії.

"Навіть якщо в суді насмілилися закрити цю справу, ми все одно опротестуємо таке рішення. Справу потрібно довести до логічного кінця. Разом ми доможемося правди", — пообіцяв прокурор.

Як відомо, у січні минулого року джип студента Петросяна на величезній швидкості протаранив одразу 11 авто. У результаті аварії одна людина загинула. Після експертиза показала, що Петросян був напідпитку.

Справу не один раз намагалися "зам"яти" — перший раз, коли її закрив слідчий міліції. Завдяки розголосу її відновили.

Зараз ви читаєте новину «Справу "одеського мажора" Петросяна знову закрито». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути