четвер, 06 жовтня 2011 12:09

"Сьогодні співатиму для Вас, Стіве!" - Вакарчук

"Сьогодні співатиму для Вас, Стіве!" - Вакарчук

Засновник і колишній глава компанії Apple Стів Джобс помер на 57 році життя від раку підшлункової залози. Свої співчуття з приводу його смерті у соціальних мережах висловили багато політиків, акторів, співаків, спортсменів та громадських діячів.

Даррен Бент, футболіст "Астон Вілли": Вічна пам'ять Стіву Джобсу. Він залишив свій слід у цьому світі. Його інновації житимуть вічно.

Марія Шрайвер, американська журналістка і публіцист: Я дуже рада, що знала Стіва, а його дружба була благословенням. Він впливав на наші життя і змінив світ. Моє серце плаче за всіх хто працював з ним і хто любив його. Сьогодні о 8 годині вечора я планую вимкнути свій комп'ютер (Apple), iPhone і iPad і вшанувати пам'ять Стіва хвилиною мовчання. Ви приєднаєтесь до мене?

Барак Обама, президент США: Відпочивай з миром. Від всіх нас прийми подяку за свою роботу.

Біл Ґейтс, засновник Microsoft: Мелінда і я висловлюємо своє співчуття сім'ї та друзям Стіва Джобса. Світ не часто бачить людей, які здатні були зробити такий резонанс. Було великою честю працювати разом зі Стівом. Я безмірно за ним сумуватиму.

Ештон Катчер, актор: Сьогодні ми втратили Велетня, за яким сумуватимуть навіть ті, хто його не знав. Я ніколи не думав, що буду таким роздавленим після смерті людини, з якою ніколи не зустрічався.

Єва Лонгорія, актриса: Моє серце сумує разом із сім'єю Стіва Джобса. Яким же натхненням він був для нас усіх. Стів дивився далеко уперед.

Мобі, діджей, співак: Дуже, дуже, дуже сумно, що Стів Джобс помер таким молодим. Його смерть - це величезна втрата.

Джим Керрі, актор: Стів Джобс був дивовижною людиною. Він завжди житиме у моєму жорсткому диску.

Серена Вільямс, тенісистка: Стів Джобс був Томасом Едісоном нашого часу. Вас не вистачатиме, але Ваша Легенда житиме вічно.

Святослав Вакарчук, лідер гурту "Океан Ельзи": Чому найкращi йдуть так рано....? Одна з фундаментальних несправедливостей свiту. Сьогодні співатиму для Вас, Стіве! (в НПМ "Україна" відбудеться концерт "Океан Ельзи" з оркестром)

Стівен Фрай актор, письменник: Стівен Джобс змінив світ. Я знав його мало, але моє захоплення ним безмежне. Моє співчуття компанії Apple та його сім'ї.

Ріо Фердинанд, футболіст "Манчестер Юнайтед": Творець. Підприємець. Інноватор. Революціонер. Вічна пам'ять Стіву Джобсу. Що це була за людина! ipod+ipad — речі, без яких я не виходжу з дому.

Луї Саа, футболіст "Евертона": Дякую Вам, Стіве, за ваше бачення світу. Молюся за Вашу сім'ю.

Зараз ви читаєте новину «"Сьогодні співатиму для Вас, Стіве!" - Вакарчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути