неділя, 20 грудня 2015 06:42

Сирійську опозицію не задовольняє схвалена Радбезом ООН резолюція

Сирійську опозицію не задовольняє схвалена Радбезом ООН резолюція
Фото: AFP

Члени сирійської опозиції скептично поставилися до схваленої Радою Безпеки ООН резолюції з врегулювання ситуації в Сирії, повідомило агентство AFP.

"Резолюція підриває результат переговорів сирійських опозиціонерів в Ер-Ріяді і зменшує значущість попередніх резолюцій ООН по пошуку політичного вирішення проблеми Сирії", - цитує агентство главу Національної коаліції опозиційних і революційних сил Сирії Халед Ходжі. На думку ще одного члена коаліції, угоду неможливо здійснити, оскільки питання про долю Башара Асада залишається нез'ясованим.

Можливості домогтися припинення вогню в Сирії не буде до тих пір, поки сирійські ВПС і російські ВКЗ наносять авіаудари, впевнені представники опозиції.

Рада безпеки ООН одноголосно прийняла проект резолюції в підтримку мирного процесу в Сирії, який зобов'язує всі сторони конфлікту припинити бойові дії проти цивільного населення. Документ не містить згадок про Башара Асада.

Зараз ви читаєте новину «Сирійську опозицію не задовольняє схвалена Радбезом ООН резолюція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути