субота, 12 грудня 2009 16:45

Син Каддафі відпочив в готелі на 300 тисяч євро

Син Каддафі відпочив в готелі на 300 тисяч євро

Один з синів лівійського лідера Муаммара Каддафі, Аль Сааді, заборгував готелю, розташованому в приморському італійському містечку Тігулліо, близько трьохсот тисяч євро. Про це 12 грудня пише Corriere della Sera. У зв"язку з цим керівництво готелю звернулося до суду з вимогою стягнути з сина Каддафі необхідну для погашення боргу суму.

За словами представників готелю, влітку 2007 року Аль Сааді Каддафі провів в Тігулліо, де він кілька разів відпочивав і раніше, цілий місяць. Коли настала пора з"їжджати з готелю, син лівійського лідера підписав рахунок і залишив курорт.

Не дивлячись на те, що він не сплатив послуги відразу, у персоналу готелю цей факт не викликав підозри - необхідна сума зазвичай надходила на рахунок готелю через деякий час після від"їзду Каддафі-молодшого.

Не дочекавшись оплати рахунку, адміністрація готелю ухвалила рішення домогтись погашення рахунку Аль Сааді Каддафі в судовому порядку. Сім"я Каддафі поки не прокоментувала те, що сталось. Де в даний час знаходиться син лідера лівійської революції, невідомо, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Син Каддафі відпочив в готелі на 300 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути