Ексклюзиви
четвер, 01 грудня 2011 12:58

Семестр навчання в першій школі сексу коштує 2,2 тисячі доларів

Семестр навчання в першій школі сексу коштує 2,2 тисячі доларів

Перша в світі школа сексу відкрилася в Австрії. Як пише Daily Mail, засновницею Австрійської міжнародної секс-школи стала шведська підприємниця Ілва-Марія Томпсон.

Незвичайний навчальний заклад почав свою роботу в Відні. За навчання мистецтву плотської любові зі студентів стягують плату в розмірі близько 2,2 тис. доларів за семестр.

Ілва-Марія Томпсон заявляє, що навчатися в "першому в світі коледжі, який викладає практику сексу", може будь-яка людина старша 16 років. Студенти, чоловіки та жінки, живуть у змішаному гуртожитку при школі, де вони можуть виконувати свої "домашні завдання". Після закінчення курсу учням видається диплом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В іспанських школах викладатимуть серфінг та вітрильний спорт

"Суть нашого навчання не в теорії, а в практиці", - говорить директор секс-школи. "Акцент робиться на тому, щоб зробити людину хорошим коханцем. Ми вивчаємо пози для сексу, техніки попередніх ласк, анатомію", - пояснює Томпсон.

Шведська бізнесвумен і її соратники впевнені, що їхній новий проект чекає великий успіх. Тим часом, поява секс-школи викликала неоднозначну реакцію в австрійському суспільстві. Відвертий рекламний ролик, який зображує пару, яка займається любов'ю, був заборонений до показу на місцевому телебаченні. Один з ініціаторів заборони заявив: "Усе це загорнуто в дуже красиву обкладинку, але по суті вони продають секс".

Зараз ви читаєте новину «Семестр навчання в першій школі сексу коштує 2,2 тисячі доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути