понеділок, 20 січня 2014 00:09

Регіонали заявляють про розкол євромайдану

Регіонали заявляють про розкол євромайдану

Народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко вважає, що лідери опозиції себе повністю дискредитували. Про це він заявив, коментуючи те, що відбувається в Києві в неділю, 19 січня.

"Для всіх зрозуміло й очевидно, що так званий євромайдан розпався на дві частини: людей, які стояли на Майдані Незалежності, і бойовиків-штурмовиків, на підготовку яких спецслужби західних країн витратили величезні гроші. І ми розуміємо, що коли в першому акті рушниця висить, то в третьому вона обов'язково має вистрілити", - зазначив Вадим Колесніченко.

На його думку, опозиція себе повністю дискредитувала, а ті, хто нею керують, готують громадянську війну і кровопролиття в центрі Києва. "Завдання влади - цього не допустити, а завдання людей - розібратися, і нарешті зрозуміти, що опозиція використовувала людей як гарматне м'ясо, як розмінну монету у своїх вузько корпоративних корисливих цілях", - додав політик.

"Ті, кого ми бачимо, - це не мирні протестувальники. Це добре підготовлені й екіпіровані бандформування, які метою конфлікту ставлять громадянське протистояння і спробу змусити владу застосовувати силу. Особливо симптоматичним є те, про що я попереджав раніше: дуже дивно, що раптова ескалація конфлікту в Києві поєднується з миттєвою реакцією іноземних посольств та відомств. І ось зараз, після чергового конфлікту, представники США заявляють про необхідність вислухати й задовольнити всі вимоги мітингувальників. Але вимог немає. Те, що ми чуємо, - це мат, галас, це крики про війну, про вбивства. Американська влада нас просить ці вимоги задовольнити?" - підсумував народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «Регіонали заявляють про розкол євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути