середа, 11 грудня 2013 10:16

Рада з прав людини РФ закликала телевізійників не дуже перекручувати правду

Рада з прав людини РФ закликала телевізійників не дуже перекручувати правду
Фото: newsgeorgia.ru

У раді з прав людини при президенті РФ заявляють , що нейтрально відносяться до теми акцій протесту в Києві , проте закликають російські ЗМІ висвітлювати ці події більш об'єктивно.

"Наша позиція не змінилася , ми нейтральні по відношенню до самої теми майдану або антимайдану. Але для нас важливо все навколо цього - дотримання всіх фундаментальних прав людини", - сказав член РПЛ Андрій Юров на прес -конференції в середу, 11 грудня.

Разом з тим він підкреслив, що деякі члени РПЛ не згодні з тим, як у російській пресі і на російських телеканалах висвітлюються події в столиці України.

"Те, що показували на російських каналах і писали в російській пресі, не мало нічого спільного з тим, що ми бачили своїми очима. Нам здається, що та преса, яка працює і в Києві, і тут, повинна максимально об'єктивно висвітлювати те, що відбувається", - сказав Юров.

Відзначимо, що останнім часом на російських державних телеканалах і в пресі виходять необ'єктивні сюжети про події в Україні, зокрема, про Євромайдан. Так, в останній передачі на каналі "Росія 1" ведучий Дмитро Кисельов сфальсифікував хронологію подій, заявивши, що розгін Євромайдану стався вже після провокацій на Банковій.

Зараз ви читаєте новину «Рада з прав людини РФ закликала телевізійників не дуже перекручувати правду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути