вівторок, 20 квітня 2010 11:39

"Бориспіль" знов закрився через вулкан в Ісландії

"Бориспіль" знов закрився через вулкан в Ісландії

Державний міжнародний аеропорт "Бориспіль" (Київська область) припинив роботу у зв"язку з переміщенням хмари вулканічного попелу через виверження вулкана в Ісландії. Як стало відомо, аеропорт припинив роботу, за попередніми даними, до 15:00.

За інформацією прес-секретаря аеропорту, хмара йде у напрямку до південно-східних областей, при цьому вона виразила сумнів, що і після цього аеропорт зможе відновити роботу.

Крім цього, в повідомленні прес-служби Міністерства транспорту і зв"язку сказано, що 4 з 5 повітряних зон України, зокрема Дніпропетровська (з 12:00 до 18:00 ), Львівська (з 00:00), Бориспільська (з 3:00 до 15:00) і Одеська (з 9:00 до 15:00) закриті.

Міністри транспорту країн-членів Європейського Союзу, що провели в понеділок спеціальну відеоконференцію за пропозицією Іспанії, яка головує в першому півріччі 2010 року в ЄС, домовилися про поетапне і скоординоване відкриття повітряного простору над Європою, закритого після виверження вулкана в Ісландії, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «"Бориспіль" знов закрився через вулкан в Ісландії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути