субота, 09 травня 2009 15:45

Путіна пустили на сцену "Євробачення"

Автор: AFP
  Путін вітається з представниками Азербайджану
Путін вітається з представниками Азербайджану

Прем"єр-міністр Росії Володимир Путін побував на сцені спорткомплексу "Олімпійський", де в найближчий день відбудеться музичний конкурс "Євробачення". Путіну запропонували випробувати відчуття учасників "Євробачення" 9 травня, коли прем"єр-міністр проводив перевірку готовності "Олімпійського" до відкриття конкурсу.

Як уточнюється, прем"єр-міністрові РФ не вдалося оцінити весь спектр відчуттів, які відчувають учасники конкурсу, оскільки звукова апаратура у момент знаходження Путіна на сцені була відключена.

Під час перевірки Путіну показали устаткування, за допомогою якого здійснюватиметься трансляція "Євробачення", а також прес-зал для журналістів. Чи залишився глава уряду задоволений побаченим не уточнюється.

Цього року конкурс "Євробачення" вперше пройде в Москві завдяки перемозі Діми Білана на торішньому конкурсі. Півфінали "Євробачення" відбудуться 12 і 14 травня, а фінал - 16 травня. Вести фінальний етап конкурсу будуть Іван Ургант і співачка Алсу (остання брала участь в "Євробаченні" в 2000 році). Переможців конкурсу, на відміну від попередніх років, визначатиме не тільки глядацьке голосування, але і жюрі, яке очолить народний артист Росії і України Філіп Кіркоров.

За матеріалами lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Путіна пустили на сцену "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути