субота, 25 лютого 2017 23:15

Путін погано закінчить - Кравчук

Путін погано закінчить - Кравчук

Президент Росії Володимир Путін хоче відновити царську імперію. Таку думку в програмі "Гордон" на телеканалі "112 Україна" висловив перший президент України Леонід Кравчук.

"Путін хоче відновити царську імперію - територіально, ментально і стати керівником імперії. Тому в нього амбіції йдуть дуже далеко і дуже високо, я думаю навіть більше можливостей", - говорить Кравчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін хоче поневолити всю Україну

За його словами, президент РФ може закінчити погано, якщо не перестане примушувати сусідні країни підкорятися йому за допомогою сили.

"Якщо він (президент РФ Володимир Путін, - ред.) не зрозуміє, що Росія повинна ставитися до сусідів з повагою, якщо він буде змушувати сусідів підкорятися за допомогою сили і зброї, він закінчить погано", - зазначив Кравчук.

Після Революції гідності у березні 2014 року Росія анексувала Крим. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі. Росія постачає терористам ДНР і ЛНР озброєння та направляє на Донбас найманців і свої регулярні війська.

Зараз ви читаєте новину «Путін погано закінчить - Кравчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути