неділя, 16 листопада 2014 09:16

Путін достроково покинув саміт G20, бо захотів виспатись

Путін достроково покинув саміт G20,  бо захотів виспатись

Президент Росії Володимир Путін достроково залишив саміт "Великої двадцятки" в австралійському Брісбені. При цьому він заявив перед відльотом, що саміт проходив в "доброзичливій та діловій" атмосфері.

"Нам звідси до Владивостока летіти дев'ять годин і від Владивостока до Москви ще дев'ять годин. Ще треба додому добратися і в понеділок треба на роботу вийти. Хоча б чотири-п'ять годин треба поспати", - розповів російський президент журналістам.

Описуючи свої враження від саміту G20, Путін сказав, що "господарі саміту створили сприятливу атмосферу для роботи" двадцятки", доброзичливу і ділову атмосферу. Вважаю, що робота пройшла у конструктивній обстановці".

Нагадаємо, Путін на саміті G20 опинився під шквалом критики з боку західних лідерів у зв'язку з роллю Москви в конфлікті на сході України.
Однак на прес-конференції він розповів, що на офіційних дискусіях питання України не піднімалося, а обговорювалося лише на двосторонніх зустрічах, в ході яких "сторонам вдалося зрозуміти один одного".

Зараз ви читаєте новину «Путін достроково покинув саміт G20, бо захотів виспатись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути