субота, 25 жовтня 2014 13:41

Прокуратура зацікавилася "островом Льовочкіних"

Прокуратура зацікавилася "островом Льовочкіних"
Сергій Льовочкін from-ua.com

Передача земель і будівництво на ділянці під Києвом поблизу Обухова, оформленому у власність сестри екс-глави Адміністрації президента Юлії Льовочкіної - "острів Льовочкіна" - здійснюється всупереч законодавству.

Про це йдеться в акті ревізії Державної інспекції сільського господарства від 19 вересня 2014 року на прохання прокуратури, повідомляє програма Радіо Свобода "Схеми". Інспектори встановили, що при передачі земель і будівництві порушені статті 4, 88 і 89 Водного кодексу України, оскільки "в прибережних захисних смугах уздовж річок, навколо водойм та на островах забороняється будівництво будь-яких господарських споруд".

Ревізія "острова Льовочкіна" інспекцією відбувалася на прохання прокуратури Київської області, яка проводить перевірку законності забудови острова. Юлія Льовочкіна виявилася недоступною для коментарів, зазначає видання.

Недавно активіст і депутат Київради Ігор Луценко зняв острів Сергія та Юлії Льовочкіних з повітря. Юлія та Сергій Льовочкін балотуються до Верховної Ради на позачергових виборах за списком "Опозиційного блоку".

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура зацікавилася "островом Льовочкіних"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути