середа, 25 травня 2016 20:25

Про повернення Савченко політики скоро пошкодують – психолог

Про повернення Савченко політики скоро пошкодують – психолог
Reuters

Надія Савченко відвикла від людей. Вона сердита і втомлена. Її дратує показуха, яку влаштували політики під час її повернення в Україну. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла київський психолог Валентина Домська.

"Надія говорить дуже голосно, - каже Валентина Іванівна. – І не тільки для того, щоб її почули усі. Вона відвикла від спілкування з людьми, а тим паче у натовпі. Нерви на межі, бо обмін зривався не один день. Помітно, що вона досі сама не вірить, що повернулася на рідну землю".

У будівлі Адміністрації президента відбулася церемонія нагородження Надії Савченко. Їй присвоїли звання Героя України та нагородили орденом "Золота зірка". За словами Домської, в Адміністрації президента Савченко стала більш стриманою.

"Мабуть з нею провели розмову, попросили поводитися більш стримано, - зауважує психолог. - Її дратує показуха, яку влаштували в адміністрації президента. Їй не потрібні нагороди. Вона заслужила народну любов і повагу. Це більше за медалі і звання".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завдяки Савченко перекрили дворічні невдачі Порошенка - політолог

Як зауважила психолог, навіть тоді, коли Савченко мовчить, усе, що в неї на душі, передає її міміка.

"Подивіться, як вона сприймає слова Порошенка. Навіть не дивиться у його сторону, - говорить Домська. - Надія не хоче, аби хтось на її звільненні покращував власний імідж. Як їй важко стримувати себе, як ріже вуха пафосна промова президента. Вона закочує догори очі, зітхає, крутиться на місці, вигинає спину. Хоче, аби все це швидше закінчилося. Вона лютує, але все це тримає в собі. Навіть коли тисне Порошенку руку, дивиться на нього зверхньо. Їй є що сказати Петру Олексійовичу. І йому це точно не сподобається. Про повернення Савченко політики скоро пошкодують. Бо тепер не змовчить і доведе свої слова на ділі. Скільки любові в її очах. Вона готова покласти життя за цю землю".

Психолог аналізує відео з промовою Петра Порошенка.

"Петро Олексійович теж обережний. Він боїться на людях вести діалог з Надією, бо не знає, що від неї чекати, - каже Домська. - Він хвилюється, що скаже Савченко у своїй промові. Навіть аплодує їй обережно і ніяковіє. Надія в Адміністрації президента почувається, як господар. Може, їй там і місце?"

Нагадаємо, що Надія Савченко повернулася в Україну.

Зараз ви читаєте новину «Про повернення Савченко політики скоро пошкодують – психолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути