середа, 27 липня 2016 06:13

Притула розповіла про останній вечір Павла Шеремета

Притула розповіла про останній вечір Павла Шеремета
Фото: Із відкритих джерел

Керівник інтернет-видання "Українська правда" Олена Притула, в автомобілі якої в результаті вибуху загинув Павло Шеремет, написала перший після його вбивства пост у Facebook.

Вона розповіла, що в останній перед фатальним ранком вечір вони з Павлом Шереметом "накручували кола, збираючи заповітні 10 тисяч кроків". "Перед цим він прочитав пост Сергія Іванова, який написав чергову гидоту про мене. Паші було дуже боляче, ми витратили останню нашу розмову на цього покидька. Ми говорили про те, що у деяких людей є покликання - приносити іншим людям біль. У той момент ми не знали, що є ще й інші люди, які вже виношували план його вбивства", - написала Притула.

"Я свідомо ставлю знак рівності між тими, хто підірвав його, і тими, хто в останній вечір отруїв його життя. Так не можна. Треба покласти край цьому цькуванню і ненависті у Facebook. Це вбивство словом. І винні не тільки ті, хто пише все це. Розривати на шматки можна не тільки бомбою. Винні ті, хто проплачує цю ненависть", - йдеться в її тексті.

Також вона подякувала усім за підтримку. "Я хочу подякувати дуже, дуже, дуже багатьом. Я не зможу перелічити всіх. Ви писали мені SMS, листи і в лічку. Я все прочитала. Я хочу встати на коліна перед кожним з вас - якби не ваша підтримка, я б не змогла все це перенести. Кожне ваше слово надавало мені сили, кожна ваша SMS допомагала просто тримати голову прямо, не піддаватися відчаю. Раніше я думала, що співчуття - це звичайна формальність, адже і так зрозуміло, що ви сильно співпереживаєте, коли вмирає хтось поруч. Насправді ваші повідомлення і листи надають сенсу життю Паші", - написала вона.

Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет загинув вранці 20 липня в результаті вибуху автомобіля в центрі Києва. Машина належала керівнику інтернет-видання "Українська правда" Олені Притулі, однак її самої в авто не було. Поліція кваліфікувала вибух авто з Шереметом як умисне вбивство.

Зараз ви читаєте новину «Притула розповіла про останній вечір Павла Шеремета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути