вівторок, 22 липня 2014 04:57

Працівниця військової частини присвоїла собі солдатські гроші

Працівниця військової частини присвоїла собі солдатські гроші
cxid.info

Помічниця начальника фінансової служби однієї з військових частин Миколаївської області виписала собі премію в розмірі 140 тисяч гривень і розпорядилася нею на власний розсуд.

Про це повідомили у Миколаївській прокуратурі з нагляду за додержанням законів у військовій сфері Південного регіону України, передає кореспондент Укрінформу.

"Направлено до суду обвинувальний акт відносно помічника начальника фінансової служби однієї з військових частин Миколаївської області. Встановлено, що "помічниця", використовуючи службове становище, незаконно отримувала в якості щомісячної премії та розпоряджалася в особистих інтересах коштами військової частини на загальну суму майже 140 тис. грн", - сказали у прокуратурі.

Крім того, фінансистка через службову недбалість заподіяла матеріальну шкоду державі на загальну суму понад 117 тис. грн.

Жінці повідомили про підозру за ч. 1 ст. 364 (зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) КК України. Їй загрожує покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років.

Зараз ви читаєте новину «Працівниця військової частини присвоїла собі солдатські гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути