пʼятниця, 04 вересня 2015 08:28

Пожежу під Києвом загасили, в Україні - спалах поліомієліту - найважливіші новини за ніч

Пожежу під Києвом загасили, в Україні - спалах поліомієліту  - найважливіші новини за ніч

Gazeta.ua пропонує найцікавіші новини за минулу ніч п'ятниці, 4 вересня.

1. Петиція про вільне володіння зброєю набрала 25 тисяч підписів і була подана на розгляд Адміністрації президента. "Доповнити статтю 27 Конституції України частиною четвертою такого змісту: "Кожен громадянин України має право на вільне володіння вогнепальною зброєю для захисту свого життя і здоров'я, житла та власності, життя і здоров'я інших людей, конституційних прав і свобод у разі узурпації влади, посягань на конституційний лад, суверенітет та територіальну цілісність України", - йдеться в петиції.

2. У МОЗ України підтвердили циркуляцію вірусу поліомієліту на Закарпатті, що відповідно до Міжнародних медико-санітарних правил прирівнюється до спалаху поліомієліту. Про це йдеться у заяві міністерства. З цього приводу вирішили створити оперативний штаб з реагування та протидії поширенню хвороби, до якого запросили представників Всесвітньої організації охорони здоров'я та ЮНІСЕФ.

3. Пожежу на території Білодубравного лісництва Дарницького лісопаркового господарства вдалося ліквідувати. Про це інформує прес-служба ДСНС. 3 вересня столиця була затягнена димовою завісою через пожежу у лісі під Києвом. Експерти не виключають, що це був підпал.

4. У Запоріжжі невідомі кинули гранату у подвір'я офісу впливового запорізького бізнесмена Євгена Анісімова, якого ЗМІ називають "екс-смотрящім" регіону. За інформацією журналістів, він контролював фінансові потоки з комунальних підприємств міста.

5. Російський підводний човен був помічений американськими військовими біля берегів штату Джорджія, недалеко від бази ВМС США Кінгз Бей, де розміщуються шість підводних човнів класу "Огайо". По це повідомляють джерела у Пентагоні. Підводний човен знаходиться на даний час за 300 миль від узбережжя США та тримає курс у напрямку Куби.

Зараз ви читаєте новину «Пожежу під Києвом загасили, в Україні - спалах поліомієліту - найважливіші новини за ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути