понеділок, 08 червня 2015 16:16

Пішла з життя відома цілителька Джуна Давіташвілі

Пішла з життя відома цілителька Джуна Давіташвілі
Фото: segodnya.ua

У Москві у віці 65 років померла відома цілителька і астролог Джуна Давіташвілі. Про смерть Джуни повідомив у своєму блозі в LiveJournal російський актор Станіслав Садальський.

"Два дні Джуна була в комі, сьогодні її не стало, - написав він. — "Швидка" забрала її прямо на Арбаті, вона вийшла в сусідню з будинком магазин, щоб купити поїсти, і їй стало погано. Кілька днів тому її привезли з лікарні, де прооперували". За словами Садальського, у Джуни були серйозні проблеми з кров'ю.

Джуна (Євгенія Давіташвілі) - радянська і російська цілителька, астролог, поет, президент Міжнародної академії альтернативних наук.

Пацієнтами Джуни були Леонід Брежнєв, Марчелло Мастроянні, Джульєтта Мазіна, художник Ілля Глазунов, Андрій Тарковський і Федеріко Фелліні. Один з винаходів Джуни — биокорректор "Джуна-1", фізіотерапевтичний апарат, який її послідовниками використовується для лікування і профілактики хвороб в області кардіології, урології, гінекології, педіатрії.

Екс-президент Росії Борис Єльцин у 1994 році нагородив Джуну орденом Дружби.

Крім цілительства Давіташвілі багато часу присвячувала творчості: малювала, писала вірші, оповідання, виступала на сцені.

Джуна Давіташвілі трагічно переживала смерть у 2001 році в результаті травм, отриманих в автокатастрофі єдиного сина Вахтанга. За її словами, з тих пір життя для її втратила сенс.

 
Зараз ви читаєте новину «Пішла з життя відома цілителька Джуна Давіташвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути