вівторок, 24 травня 2016 17:13

Під Кабміном пікетують медики, які тиждень йшли у Київ

Під Кабміном пікетують медики, які тиждень йшли у Київ
Facebook.com

Будівлю Кабміну пікетують близько 30 медиків з міста Ромни на Сумщині. До Києва вони добиралися пішки майже тиждень. Пройшли 280 кілометрів. Вимагають у влади не закривати залізничну поліклініку в якій працюють. Про хід протесту пишуть у Facebook

Люди тримають транспаранти: "Не маємо довіри до міської влади", "Йдемо на Київ шукати правду", "Лікар ближче до людини". Вимагають, аби до них на зустріч вийшов прем'єр-міністр Володимир Гройсман. Скандують: "Гройсман до людей!".

Читайте також: У Криму масово звільняються медики

З собою лікарі принесли шість тисяч підписів місцевих мешканців, які висловилися проти ліквідації медзакладу (усього в місті близько 43 тис. жителів — Gazeta.ua). Кажуть, що незважаючи на це і судовий позов проти ліквідації закладу - сьогодні представники місцевої влади зайшли до поліклініки з наміром її закрити.

Нині відомо, що до протестувальників виходили представники Уряду та ознайомилися з їхніми вимогами. Після цього лікарі хотіли встановити біля Кабміну намети, але поліція їм цього не дозволила.

Нагадаємо, працівники залізничної поліклініки Ромнів — вже п'ятий місяць виступають за збереження закладу. Чотири місяці їм не платять зарплати. Раніше вони оголошували голодування.

Зараз ви читаєте новину «Під Кабміном пікетують медики, які тиждень йшли у Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути