четвер, 30 квітня 2009 14:16

Папа Римський бореться зі свинячим грипом молитвами

Папа Римський бореться зі свинячим грипом молитвами
Папа Римський Бенедикт XVI молиться за хворих на свинячий грип і висловлює солідарність з Мексикою. Про це повідомило напередодні радіо Ватикану.

Папа попросив, щоб через ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що "понтифік в думках підтримує хворих та молиться за жертви (хвороби) та їхні сім"ї".

ВООЗ в середу оприлюднила новий список підтверджених випадків захворювання на свинячий грип, згідно з яким найбільша кількість хворих - 64 людини, - зареєстровано в США, що майже в два з половиною рази перевищує аналогічний показник в Мексиці, яка є ймовірним осередком епідемії.

У Мексиці офіційно підтверджено тільки 26 випадків захворювання на свинячий грип. За даними ВООЗ, від свинячого грипу в Мексиці померли сім людей. Раніше повідомлялося, що жертвами хвороби в цій країні стали більше 150 осіб. Проте у вівторок увечері міністр охорони здоров"я Мексики Хосе Анхель Кордова заявив, що більшість хворих з цього списку померли від пневмонії.

В середу агентство Reuters з посиланням на представників американської влади повідомило, що зареєстрований перший за межами Мексики випадок смерті людини від свинячого грипу - в американському штаті Техас від хвороби померла дворічна дитина.

За матеріалами РИА "Новости", NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Папа Римський бореться зі свинячим грипом молитвами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути