понеділок, 12 вересня 2016 17:16

"Опозиційний блок" ініціює позачергову сесію Миколаївської міськради через незаконне рішення мера перетворити місто у відстійник

"Опозиційний блок" ініціює позачергову сесію Миколаївської міськради через незаконне рішення мера перетворити місто у відстійник

Сьогодні відбулося засідання фракції "Опозиційного блоку" в Миколаївській міській раді, на якому було прийнято одноголосне рішення ініціювати скликання позачергової сесії міської ради. Про це йдеться в заяві фракції "Опозиційного блоку" в Миколаївській міській раді

На думку фракції, мер Миколаєва Олександр Сенкевич перевищив свої повноваження, коли потайки видав розпорядження №233р "Про поховання ТПВ на Миколаївському міському полігоні". На нашу думку, це рішення прийнято виключно на потребу партійним інтересам партії "Самопоміч", яку очолює мер Львова Андрій Садовий і членом якої є мер Миколаєва. Це рішення шкодить інтересам нашого міста.

У Миколаєві немає сміттєпереробного заводу. У Миколаєві є своя проблема з відсутністю місця для поховання сміття. Везти сміття через всю країну, та ще й таємно, заховавши його в криті зерновози, - це зрада своїх городян. Це обман, який мер міста хотів приховати від людей! Це питання не було ані на виконкомі, ані в депутатських комісіях, ані на сесії, ані на громадських слуханнях - все зроблено таємно!

Депутати від "Опозиційного блоку" У вважають, що наші городяни не заслуговують на такий "сміттєвий подарунок" до Дня міста.

Ми вважаємо, що ситуація має бути розглянута на позачерговій сесії міської ради. Тому що рішення, які впливають на життя міста, повинні прийматися всією громадою, а не одним чиновником. Необхідно скасувати незаконне розпорядження мера.

Ми закликаємо всіх депутатів, незалежно від політичної приналежності, об'єднатися навколо інтересів нашого міста і підтримати ініціативу скликання позачергової сесії.

Миколаївці мають право висловити свою думку і настояти на прийнятті того рішення, яке вигідно для нашого міста, а не для чужої партії.

Зараз ви читаєте новину «"Опозиційний блок" ініціює позачергову сесію Миколаївської міськради через незаконне рішення мера перетворити місто у відстійник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути