вівторок, 24 січня 2017 21:38

Омелян хоче повернути контроль над Укрзалізницею

Омелян хоче повернути контроль над Укрзалізницею

Міністр інфраструктури Володимир Омелян наполягає на перегляді рішення Кабінету міністрів про виведення ПАК "Укрзалізниця" з підпорядкування міністерства.

Дане рішення було прийнято на екстреному засіданні Кабміну з порушенням всіх формальних вимог регламенту проведення таких засідань, передає "УНІАН".

"Я сподіваюся, що уряд розгляне це питання додатково і прийме зважене рішення. Адже насправді ідеологи цієї передачі переслідували єдину мету – приховати від громадськості відповіді на питання про реальний стан справ на "Укрзалізниці", - зазначив Омелян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця обіцяє новинку

За словами міністра, на даний час це рішення поки не підписано прем'єр-міністром. В разі його підписання Мінінфраструктури має намір відстоювати свою позицію про незаконність передачі "Укрзалізниці" в судовому порядку. Передача "Укрзалізниці" в управління Міністерства економічного розвитку та торгівлі "тільки посилить кризу в компанії і не залишить шансу на її реформу".

18 січня Кабінет міністрів прийняв рішення про виведення "Укрзалізниці" з підпорядкування Міністерства інфраструктури України, перепідпорядкувавши його безпосередньо уряду.
Зараз ви читаєте новину «Омелян хоче повернути контроль над Укрзалізницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути