пʼятниця, 06 березня 2015 19:45

Олігархат України потрібно ліквідувати , він тягне державу в часи Януковича і Ко
10

Фото: Микола Марченко

Про це говорили фермери під час пікетування Верховної Ради України. Вони з'їхалися під стіни ВР із усіх куточків України, щоб нагадати своїм обранцям про реформи, котрі ті обіцяли перед виборами.

Пікетувати ВР фермери починають із 9 години ранку. Люди стоять із плакатами: "Можливість вільно користуватись власною землею – право кожної територіальної громади", "Фінансова децентралізація на користь села", "Реформи не за рахунок села".

"Оце починається третій Майдан. Забули хлопці, звідкіля ви пішли у Верховну Раду. Поверніться лицем до нас, поверніться до фермерів. За наші податки не хочуть навіть казати. Спасибі пану Яценюку, великим комбінаторам і їхнім економістам, фінансистам. Вони зробили зараз місцеве самоврядування. Забрали податок з доходів фізичних осіб, тобто із працюючого. А в селі залишили податки з горілки й казино. Це спаюється село, знищується село",– звучить від мікрофона.

Об 11. 25 до пікетувальників виходять кілька народних депутатів України. Пояснюють, що зроблять все можливе, щоб ВР прийняла законопроекти, котрі дозволять спростити трансформацію особистих селянських господарств у сімейні фермерські господарства, спростять реєстрацію та організацію їх господарської діяльності, спростять процедури отримання дозвільних документів.

"На жаль, так нічого і не змінилося. Які шалені очікування мав народ після Майдану. При Януковичі були олігархи. І зараз олігархи Януковича нами керують. До того ж до них приєдналися олігархи, котрих у владу привів Майдан. І майданівські олігархи кажуть: ми олігархи гарні, ми за реформи, ми за покращення життя простих українців. А натомість відбувається ще більше зрощення олігархату із владою, судами та криміналом. Знову у владу назначають своїх синів та коханок. Олігархат України потрібно ліквідувати, він тягне державу в часи Януковича і Ко у найпотворніших формах",– пояснює харків'янин Андрій Дудніченко .

Зараз ви читаєте новину «Олігархат України потрібно ліквідувати , він тягне державу в часи Януковича і Ко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути