неділя, 30 травня 2010 13:40

Олександру Рибаку вручили "Срібну калошу" за плагіат

Олександру Рибаку вручили "Срібну калошу" за плагіат

Російська радіостанція "Срібний дощ" назвала цьогорічних лауреатів ганебної нагороди "Срібна калоша". Лауреатом у номінації "Плагіат року", або "Віддавай-ка рідну взад" став переможець минулорічного Євробачення Олександр Рибак.

На думку журі, саундтрек Рибака до фільму "Чорна блискавка" під назвою "Я не вірю в дива" дуже нагадує композицію групи Aerosmith "I Don't Want to Miss a Thing". "Калошею" в категорії "Не аватар року" були відзначені творці порноролика, який показали на Садовому кільці.

Приз в категорії "Обтяжливі обставини", або "Повний Мутко" поділили колишній президент російського Олімпійського комітету Леонід Тягачов і міністр спорту, туризму і молодіжної політики Віталій Мутко.

Премію за головний "Безглуздий вчинок року" отримав депутат Держдуми від ЛДПР Андрій Лебедєв за звернення на адресу президента Росії Дмитра Мєдвєдєва з проханням розібратися в контактах глави Калмикії Кірсана Ілюмжинова з інопланетянами.

Московську міську Думу "Срібний дощ" нагородив званням "Річка рухомість і нерухомість" за ухвалення плану забудови Москви таємно від її жителів.

Приз "За довге життя в мистецтві", не співпадаючи з мистецтвом був вручений народному цілителя, авторові книг про здоровий спосіб життя, організатору клубу "Бадьорість", телеведучому Першого каналу Геннадію Малахову.

Нагороду навіть отримав ісландський вулкан Ейяф'ятлайокудль, якому присудили перемогу в номінації "У природи є поганої погоди".

Премія "Срібна Калоша" була заснована в 1996 році. Її одержали більш як 50 представників шоу-бізнесу, серед яких Барі Алібасов, Філіп Кіркоров, Микола Басков, група Мумій Троль, Алсу і багато інших. Причому деякі артисти одержували своєрідну нагороду кілька разів.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Олександру Рибаку вручили "Срібну калошу" за плагіат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути