пʼятниця, 22 травня 2009 21:06

Олександр Рибак пов"язав себе з Росією на п"ять років

Олександр Рибак пов"язав себе з Росією на п"ять років
Олександр Рибак, чия пісня "Fairytale" стала абсолютним лідером конкурсу Євробачення 2009, набравши рекордні 378 балів, підписав контакт з російським офісом Universal Music.

Контракт укладений на 5 років і включає як фізичні, так і цифрові права на дебютний альбом Олександра Рибака, а також на концертну діяльність артиста на території Росії і країн СНД. Альбом "Fairytales" вийде в Росії 1 червня.

Контракт, переговори про підписання якого почалися ще в березні відразу після перемоги Олександра на національному відборі на конкурс Євробачення, був підписаний 17 травня в кабінеті посла Норвегії в Російській Федерації.

"Ми швидко погодили основні умови контракту - у Саші відмінний, професійний менеджмент, - говорить Генеральний Директор компанії Universal Music Дмитро Коннов, але відклали фактичне підписання паперів до його візиту до Москви. На дні народженні, яке він святкував в резиденції посла за добу до півфіналу, ми прямо заявили - результати конкурсу не вплинуть на наше рішення працювати разом - Рибак талановитий, і ми визнаємо за честь співпрацювати з ним. А далі все обернулося чарівною казкою - Fairytale, одним словом", повідомляє КМ.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Рибак пов"язав себе з Росією на п"ять років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути