вівторок, 23 червня 2009 11:32

Обама взяв за горло виробників тютюнової продукції

Обама взяв за горло виробників тютюнової продукції
Президент США Барак Обама підписав закон, що передбачає безпрецедентні заходи контролю над виробниками тютюнової продукції в США.

Згідно з новим законом, Управління з контролю над продуктами і ліками США отримує право вводити нові обмеження на продаж тютюнових виробів молоді, регулювати рівень нікотину в тютюновій продукції, контролювати використання смакових добавок і посилювати вимоги до упаковки, на якій повинна розташовуватися попереджувальна інформація. Крім того, закон накладає серйозні обмеження на рекламу тютюнових виробів.

Тютюнові компанії повинні в короткі терміни розкрити перед регулятором склад своїх виробів, щоб чиновники могли внести в разі потреби свої поправки.

Нагадаємо, в США палять близько 20% населення. Щорічно від раку легенів, серцевих захворювань та інших, пов"язаних з курінням, хвороб у країні вмирають понад 440 тис. осіб, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Обама взяв за горло виробників тютюнової продукції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути