субота, 01 лютого 2014 10:56

Німеччина готова лікувати активіста Автомайдану Дмитра Булатова

Німеччина готова лікувати активіста Автомайдану Дмитра Булатова
Дмитро Булатов Фото: expres.ua

Німеччина готова прийняти на лікування потерпілого активіста Автомайдану Дмитра Булатова. Про це заявив Арсеній Яценюк за результатами зустрічі з міністром закордонних справ Німеччини Франом-Вальтером Штайнмайєром, яка пройшла в рамках Мюнхенської конференції безпеки.

"Під час зустрічі з міністром закордонних справ Німеччини було заявлено про те, що Німеччина готова надати медичну допомогу і прийняти Дмитра Булатова, і така пропозиція була офіційно озвучена міністру закордонних справ України, тому зараз Німеччина очікує рішення українського уряду", - розповів він.

Яценюк підкреслив, що той факт, що "український уряд вирішив його заарештовувати, просто не вкладаються ні в які слова влади, що вона готова вирішити ситуацію мирним шляхом".

Відповідаючи на питання про терміни прийняття рішення українським урядом щодо Булатова, політик сказав: "Чим швидше, тим краще. На скільки я зрозумів, Німеччина готова зробити це без зволікання".

Нагадаємо, на минулому тижні в ЗМІ з'явилася інформація, що Булатов з 23 січня не виходить на зв'язок. Того ж дня його дружина через свого адвоката написала заяву до Дарницького райуправління міліції про зникнення чоловіка. Булатов знайшовся 30 січня. Його утримували невідомі. Він сильно побитий.

31 січня в МВС повідомили, що кілька активістів Автомайдану, серед яких значиться і Булатов, 24 січня були оголошені в розшук за статтею про масові заворушення.

Зараз ви читаєте новину «Німеччина готова лікувати активіста Автомайдану Дмитра Булатова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути