пʼятниця, 18 вересня 2009 12:49

Найстаріша людина в світі майже не їсть і не розмовляє (ФОТО)

Настоятель буддійського монастиря на тайському острові Пхукет Луанг Фе Суфа, який відзначив 17 вересня 115-річчя, став найстарішим жителем Землі.

Луанг Фе Суфа, який народився в позаминулому столітті, своїм довгожительством, як він вважає, зобов"язаний тому, що мало їсть, мало говорить, а якщо і говорить, то тільки правду. Чернець не робить більше дев"яти ковтків за кожний прийом їжі і завжди відмовляється від перченого і солоного. Щоправда, він не може відмовити собі в десерті з рису з цукром, пише британська газета "Дейлі мейл".

Послідовники Суфа вважають його дуже мудрим і планують домогтись включення імені їхнього вчителя в Книгу рекордів Гінеса.

До тайського ченця найстарішим жителем планети був британець, ветеран першої світової війни Генрі Еллінгем, який помер в липні цього року у віці 113 років. Серед жінок найстарішою мешканкою Землі є 114-річна японка Кама Тінен.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Найстаріша людина в світі майже не їсть і не розмовляє (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути