пʼятниця, 10 лютого 2017 19:41

Найближчі два тижні Землю чекає "коридор затемнень"

Найближчі два тижні Землю чекає "коридор затемнень"

З 11 по 26 лютого Землю чекає коридор затемнень. Так називається період між двома затемненнями. 11 лютого о 02:44 за київським часом – місячне затемнення. 26 лютого о 16:53 – сонячне. У цей період треба проявляти обережність, важливі зустрічі бажано перенести. Якщо в цей час звільнитися з роботи, то нову доведеться шукати дуже довго. В смугу затемнень різко зростає кількість юридичних суперечок і відкритих конфліктів, тому не рекомендується приймати доленосні рішення. Між затемненнями краще утриматися вкладати гроші в якісь проекти. Краще накопичувати кошти і віддавати борги.

Про це повідомляє ТСН.

У "коридорі затемнень" фактор фатальності збільшується. У цей час кожна людина отримує те, що заслуговує. Необхідно стежити за подіями у своєму житті, прислухатися до інтуїції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як місячне затемнення впливатиме на українців

Ті, хто мислить нестандартно, хто проти або не згоден з усталеною думкою про те, можуть відчути на собі нетерпимість оточення аж до переслідування. Особливо яскраво проявляться негативні тенденції у владних структурах.

У період між затемненнями варто бути особливо уважними до всього, що відбувається з вами і вашими близькими. Емоційний фон буде нестабільний, а логіка може проявити себе вже зі значним запізненням. Якщо ви вирішили з кимось розірвати стосунки назавжди – посваріться в "коридорі затемнень" . У майбутньому такі відносини практично неможливо відновити.

Необхідно набратися терпіння і не потрапити під негативний вплив періоду, коли посилюватимуться бажання помститися, знищити супротивника або конкурента; прагнення зробити все по-своєму, навіть на шкоду собі; жага збагачення будь-якою ціною.

Слідкуйте за якістю харчування: у "коридорі затемнень" підвищена схильність до інтоксикацій і отруєнь. Особливо до несприятливого впливу схильні очі, вуха і голова. Не перенапружуйте органи зору, намагайтеся не переохолоджуватися та уникайте протягів.

Можливе погіршення стану здоров'я у людей з хронічними захворюваннями або захворюваннями серцево-судинної системи.

Лікарі попереджають, що затемнення може негативно позначитися на самопочутті навіть практично здорової людини. Дію цього природного явища на поведінку і самопочуття можна відчувати за два тижні до її настання. Особливо страждають метеозалежні люди.

Зараз ви читаєте новину «Найближчі два тижні Землю чекає "коридор затемнень"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути