Ексклюзиви
субота, 10 вересня 2016 09:05

Як місячне затемнення впливатиме на українців

Як місячне затемнення впливатиме на українців

Наступного тижня українці переживуть ще одне затемнення. Цього разу – місячне. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла харківський астролог Олена Максимова.

"Затемнення матимемо 16 вересня, - каже Максимова. – Тиждень виявиться непростим. Побережіть себе і своє тіло. Не варто розпочинати курс ін'єкцій. Перенесіть на наступний тиждень будь-які операції. Навіть невеликі пошкодження тіла можуть спровокувати сильну кровотечу. Не можна робити татуювання і пірсинг. Скасуйте візит до косметолога".

За словами астролога, тиждень у багатьох знаків пройде на нервах.

"Зараз українці переживають сезон затемнень, який триває два тижні. Сонячне ми мали 1 вересня. Проблеми накопичуються, вирішити їх самостійно не вдається. Люди страждають від депресії, опускають руки. А затемнення просто треба пережити. Краще підбивати підсумки і завершувати справи, які затяглися", - говорить Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медичний гороскоп на вересень

Під час місячного затемнення не варто звільнятися з роботи і переїжджати на нове місце проживання.

"Це невдалий час, аби звільнятися, бо скоро пошкодуєте про своє рішення, - пояснює астролог. – Нову роботи знайдете швидко, але вона буде не до душі. Заробітки обіцятимуть великі, але зарплату часто затримуватимуть. Добре почуватимуться люди творчих професій і ті, хто має хороше почуття гумору. Вдало справи підуть у програмістів і архітекторів. Більше займайтеся фізичною працею. Уникайте дискусій. Багатьом вдасться створити шедеври своїми руками".

За прогнозом астролога, через затемнення можуть непокоїти фобії і безсоння. В цей час краще скасувати переїзди і ремонти, перенести шлюби, розлучення, поділ спадку.

Зараз ви читаєте новину «Як місячне затемнення впливатиме на українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути