пʼятниця, 26 серпня 2016 07:10

Медичний гороскоп на вересень 15 вересня зростає ймовірність інфарктів

1–2 Молодик. Сонячне затемнення. Тривожність спровокує порушення сну. Організму важко протистояти вірусній інфекції. Відкладіть початок курсу лікування.

3–5 Приділіть увагу догляду за шкірою обличчя. Використовуйте живильні маски для покращення її пружності. Потурбуйтеся про захист рук від впливу мийних засобів. Не варто стригти чи фарбувати волосся. Результатом будете незадоволені.

6–7 Погіршиться перистальтика кишечника. Загостриться геморой. Запобігайте розвитку запорів. Не бажано вирушати у тривалі мандрівки. Акліматизація проходитиме важко. Остерігайтеся харчових отруєнь. Не пийте сиру воду.

8–10 Не допускайте розвитку застійних явищ у бронхах і легенях. Інтенсивно лікуйте застуду. Вони можуть ускладнитися пневмонією чи отитом. Зміна погоди впливатиме на самопочуття.

11–12 Боріться із гіподинамією. Стимулюйте повноцінну вентиляцію легенів. Більше ходіть пішки на свіжому повітрі. Розпочніть курс масажу м'язів плечей. Корисно плавати.

13–14 Різкі рухи тулуба можуть спричинити зміщення хребців у попереку. Можливе защемлення нервів. Не бажано піднімати важкі речі. Загострюється ревматизм. Вдалий час для відвідання косметолога.

15–16 Місяць уповні. Місячне затемнення. Контролюйте артеріальний тиск. Зростає ймовірність інфарктів. Зменшіть фізичні навантаження. Не варто призначати операції.

17–18 Непокоїтиме головний біль. Знизиться працездатність. Віддайте перевагу фізичній праці над розумовою. Подбайте про повноцінний відпочинок. Займіться профілактикою захворювань органів видільної системи.

19–20 Напруження голосових зв'язок призведе до втрати голосу. Говоріть тихіше. Відкладіть операції на горлі. Загострюються хвороби щитоподібної залози. Не слід розпочинати прийом гормональних препаратів.

21–22 Зростає ламкість судин. Може виникнути носова кровотеча. Не варто розпочинати курс внутрішньовенних ін'єкцій. Загостряться тромбофлебіт і артрит. Дужче проявлятиметься алергія на ліки.

23–25 Зростає плодючість. Час подумати про поповнення у родині. Небажаній вагітності слід запобігати. Пийте чисту воду між прийомами їжі. Не допускайте зневоднення. Вилучіть із раціону пересолені страви.

26–27 Відкладіть процедури для стоп. Частіше давайте відпочинок ногам. Ходіть босоніж. Перед сном прийміть ванну. Вдалий час для дієти. Обмежуйте себе в їжі, але не голодуйте.

28–29 Непокоїтимуть судоми. Подбайте про безпеку під час тренувань у басейні. Погіршується прохідність кишечника. Не ігноруйте болю в ділянці апендикса. Зверніться до лікаря.

30 Переддень молодика. Знижується загальний тонус організму. Найкращий час для процедур з очищення кишечнику та органів видільної системи. Їжте небагато. Повноцінно відпочивайте.

Зараз ви читаєте новину «Медичний гороскоп на вересень 15 вересня зростає ймовірність інфарктів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути