понеділок, 02 листопада 2009 10:12

Найбільший на заході України ринок закрили

Найбільший на заході України ринок закрили

У зв"язку з епідемією грипу влада Чернівців призупинила роботу найбільшого на заході країни ринку - комунального підприємства Калинівський ринок.

На ринку працюють понад 10 тисяч підприємців. Робота ринку припинена мінімум до 3 листопада, про відновлення його роботи міська влада обіцяє повідомити додатково.

"Здоров"я і життя - дорожче за будь-який бізнес. Підприємці повинні з розумінням поставитися до такого крайнього заходу", - зазначив міський голова Микола Федорук.

Водночас, він зустрівся з керівниками ринків та мікроринку Чернівців, яким повідомив про рішення на період надзвичайної епідемічної ситуації призупинити роботу всіх непродуктових ринків і мікроринку міста.

На всіх ринках будуть працювати лише зони продажу продовольчих товарів. Щодо реалізаторів непродовольчих товарів, які відмовляться припинити торгівлю, вживуть заходів правоохоронні органи.

3 листопада міський штаб протидії грипу та ГРВІ, з огляду на епідемічну ситуацію, ухвалить рішення про відновлення роботи ринків у повному режимі або ж, зазначив Федорук, продовжить карантинні заходи.

Станом на вечір 1 листопада, в Чернівецькій області від грипу померли п"ятеро людей, хворих - близько 13 тисяч осіб, 396 - госпіталізованих. В області оголошено карантин, припинено роботу навчальних закладів, заборонено проведення масових заходів.

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Найбільший на заході України ринок закрили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути