вівторок, 29 березня 2016 11:59

Набув чинності указ президента про демобілізацію четвертої хвилі

Набув чинності указ президента про демобілізацію четвертої хвилі
dn.vgorode.ua

Указ Президента України про звільнення у запас військовослужбовців, призваних під час так званої четвертої хвилі часткової мобілізації набув чинності. Відповідний указ був опублікований в "Урядовому кур'єрі" від 29 березня, передає УНН.

"Провести у березні-квітні 2016 року звільнення в запас військовослужбовців військової служби за призовом під час мобілізації, на особливий період, призваних відповідно до Указу Президента від 21 липня 2014 року № 607 "Про часткову мобілізацію" і не звільнених з військової служби згідно з Указом Президента від 12 липня 2015 року № 328 "Про звільнення з військової служби військовослужбовців, які були призвані на військову службу під час мобілізації, на особливий період відповідно до Указу Президента від 21 липня 2014 року № 607 "Про часткову мобілізацію", призваних під час першої черги часткової мобілізації відповідно до Указу Президенту України від 14 січня 2015 року № 15 "Про часткову мобілізацію", — йдеться в тексті указу.

Зазначається, що указ набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, 25 березня Порошенко підписав Указ про звільнення в запас військовослужбовців, призваних під час четвертої хвилі. Президент анонсував демобілізацію 45 тис. військових.

Зараз ви читаєте новину «Набув чинності указ президента про демобілізацію четвертої хвилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути