понеділок, 23 січня 2017 21:11

НАБУ просять перевірити діяльність керівників Укрзалізниці

У Києві пікетували офіс Національного антикорупційного бюро з вимогою розслідувати та припинити корупційні схеми в керівництві ПАТ "Укрзалізниця".

Про це повідомляє ІНФОРМАТОР.

Преставники організацій "Традиція і порядок" та "Національний спротив" заявили, що виступають проти діяльності злочинного корупційного синдикату у правлінні державної компанії-перевізника.

 

"Замість того, щоб проводити обіцяні реформи та боротися з корупцією, Войцех Балчун разом зі своєю командою з порушенням усіх правових норм, ігноруючи діючі закони України, виписують собі багатомільйонні премії, влаштовують собі так званий "корпоративний рай" і називають це нормальною європейською практикою.

Хоча сам Войцех Балчун особисто неодноразово заявляв про наявність масштабної корупції в "Укрзалізниці"", – заявили спікери акції.

 

Протестувальники звернулися до НАБУ із закликом розпочати повне, усебічне та неупереджене розслідування наявних фактів корупції та зловживання службовим становищем керівництва ПАТ "Укрзалізниця".

 

У грудні 2016 року керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України Назар Холодніцький розповів, що у відомстві розслідують низку справ щодо корупції у сфері закупівель для залізниці.

Раніше Вільна профспілка залізничників України заявила, що готується до пікету адміністрації "Укрзалізниці" через безпідставно низькі зарплати. Представники протесту вимагатимуть особистого прийому у адміністрації державного перевізника.

Зараз ви читаєте новину «НАБУ просять перевірити діяльність керівників Укрзалізниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути